Home » EM runde 2 i Oss, Nederland

EM runde 2 i Oss, Nederland

Denne helgen var det EM i Oss, Nederland, dette er runde 2 av mesterskapet. Det regnet mye denne uken, men banen var overraskende bra. Det ble mye spor og vanskelige seksjoner, men var ikke noe vann i banen. 

På trening og tidskval var jeg raskest. Jeg forsto raskt at startene kom til å være veldig viktig her, da det var få forbikjørings muligheter.

Heat 1 startet jeg bra på 2.plass. Jeg kom meg opp i ledelsen, men kræsjet på første runden. Kom meg opp igjen rundt 7-8. plass, og jobbet hardt for å komme meg opp over igjen i feltet. Banen var veldig vanskelig, men tilslutt kom jeg meg opp på en 3. plass.

Starten i heat 2 var veldig dårlig, kom meg ut som rundt 25. plass og hadde en stor jobb foran meg. Slet med å finne flyten, men jobbet på hele heatet. Endte tilslutt på en 5. plass.

Totalt for helgen ble det også en 5. plass, kun 2 poeng bak pallplass. Litt skuffa da denne banen burde passet meg bra, og jeg kunne kjempet om seieren. Sånn går det ikke alltid, og nå er det bare å fokusere fremover til neste løp. Jeg er fortsatt på en 2. plass i Europa mesterskapet.

Home » EM runde 2 i Oss, Nederland

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *