Home » Nyhetsbrev fra femte EM runde i Tyskland – Kevin Horgmo #24

Nyhetsbrev fra femte EM runde i Tyskland – Kevin Horgmo #24

Forrige lørdag ble femte runde av Europa Mesterskapet kjørt i Tyske, Teutschenthal. Banen er en skikkelig hardbane med masse spor og mye utfordrende momenter, og Kevin har kun kjørt her en gang før i 2015. Sammenlagt i EM ligger Kevin nå på en 2. plass totalt etter 4 runder kjørte.

Natt til Lørdag harvet de og vannet veldig mye og det ble gjørmebad på morgenens trening, men det gjorde at banen ble veldig sporete og teknisk. Dette burde passe Kevin bra.

– Jeg er veldig klar for løpet, og har fått trent bra i det siste. Det har vært et lite avbrekk i EM sesongen, men nå går det slag i slag til starten av november, og 6 runder gjenstående. Målet er å forsette med jevnheten jeg har hatt så langt, og forhåpningsvis ta inn på lederen i mesterskapet. sa Kevin før helgen.

På treningen var Kevin uheldig og hoppet ut av et hopp på 45 meter. Han landet ved siden av banen, men mistet bare pusten heldigvis (se video). På tidskvalen kjørte han bedre uten noen store kræsjer, og var raskest i sin gruppe.

Se video: stor kræsj på treningen

Heat 1 var Kevin ut som andremann i starten. Han lå lenge på annenplass, og presset førstemann. Uheldigvis gjorde han en liten feil, og datt heller ned til tredje hvor han endte.

Heat 2 var Kevin nok en gang ut som andremann i starten, men presset lederen hardere nå. Han vær nær på å passe et parr ganger, men gjorde en feil med 5 minutter igjen og tapte verdifull tid til lederen. Det ble en andreplass.

– Veldig fornøyd med dagen, banen var veldig vanskelig, og jeg hadde en stor kræsj på morgenen som jeg kjente litt. Jeg tapte litt i totalen, men økte avstanden ned til tredjeplassen så må si meg fornøyd med det. sa Kevin etter heatene.

Sammenlagt ble det en 2. plass for dagen, og ligger da fortsatt som 2. plass i EM totalen. Nå går turen videre til neste EM runde i Frankrike til helgen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *