Home » Nyhetsbrev fra sjette EM runde i Frankrike

Nyhetsbrev fra sjette EM runde i Frankrike

Denne helgen var det duket for sjette runde av Europa Mesterskapet for 250ccm. På start var Kevin som ligger 2 sammenlagt i mesterskapet, og håpet å nære seg lederen i løpet av dagen. Racet ble kjørt i Franske Lacapelle-marival, som er kun løpsbane som ingen får trent på.

Jeg håper på å få til 2 bra heat, og kunne ta inn på lederen i mesterskapet. Jeg vil prøve å hole jevnheten min oppe, og målet er pallplass. Banen ser litt liten og teknisk ut, men håper det passer meg.

Sa Kevin før helgen.

På trening og tidskvalen slet Kevin med å finne flyten, og var kun 10. raskeste på treningen, men forbedret seg noe til tidskvalen der han endte på en 6. plass. 

Med en bra start i heat 1 tok Kevin ledelsen, men gjorde en feil og kræsjet på første runde. Han var raskt oppe igjen og fortsatte løpet på 7. plass. Med et skeivt styre kjempet Kevin så godt han kunne gjennom hele heatet, men fant aldri helt flyten. Tilslutt endte han på 6. plass i heat 1.

Ikke like bra start i heat 2, og på en bane som var enda mer oppkjørt slet Kevin nok engang med flyten. Han kjørte stivt, og slapp noen plasseringer utover i heatet. Tilslutt ble det en 6. plass også i heat 2.

Absolutt ikke fornøyd med dagen, sleit veldig med å finne flyten. Trodde det skulle snu seg når jeg tok starten i heat 1, men var nedpå allerede første runden så det ble ikke noe av. På en dårlig dag blir det to 6. plasser så tar med meg det videre, og håper å få til kjøringa bedre neste helg da jeg skal kjøre VM i Spania…

Sa Kevin etter dagens to heat.

Sammenlagt ble det 6. plass for dagen, og tapte 4 poeng til lederen. Han økte derimot avstanden ned til tredjeplassen. Nå går camperen videre til Spania der Kevin gjøre innhopp i MX2 VM til helgen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *